OPPILab

Kattava kokonaisuus luonnontieteiden luokkatilaan

OPPILab-kalustemallisto on laboratoriokalusteiden edelläkävijä Visu Kaluste
Oy:n ja oppimisen asiantuntijayritys Tevella Oy:n yhteistyön tulos.

OPPILab tuotteilla luot nykyaikaisen, viihtyisän ja muunneltavan luonnontieteiden oppimisympäristön. OPPILab-kalusteet on suunniteltu kestämään kovaa kuormitusta ja sopimaan erilaisiin luokkaympäristöihin, opetustilanteisiin ja oppilaiden tarpeisiin.


Korkealaatuinen, kestävä ja kotimainen

OPPILab mallistossa oppimisympäristön turvallisuuteen, ergonomiaan ja pitkäikäisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kalusteiden materiaalit ovat korkealaatuisia, täysin kierrätettäviä ja sisäilmalle turvallisia. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, joka meidän kalusteillamme on vähintään 30 vuotta.

Mallisto pohjautuu VISULab laboratoriokalustemallistoomme. Lisätietoa kalusteiden ominaisuuksista ja materiaaleista löydät täältä.

Monipuolinen valikoima tuotteita

Valikoima on kattava: saat kaikki luokkatilassa tai opetuksen valmistelutilassa tarvittavat kalusteet, kemikaalikaapit ja vetokaapit yhdeltä toimittajalta. Mallistostamme löydät myös paloturvakaapit, opettajan pöydät, vaakapöydät, kohdepoistot, tarjottimet, siirtovaunut ja monet muut luonnontiedeluokan erikoiskalusteet ja varusteet.

Tarkemmat tiedot malliston eri tuotteista löydät Tuotteet-välilehdeltä. Erityisesti OPPILab mallistoa varten suunnitellut tuotteet löydät kohdasta OPPILab erikoistuotteet.

Mallistoa pääset kokonaisuudessaan tutkimaan myös alla olevasta kuvastosta:

pdf

OppiLab-kuvasto

Yhteistyökumppanimme Tevella Oy:n valikoimista löydät lisäksi luonnontiedeluokan opetus- ja oppimisvälineet, oppilastyösarjat, pienlaitteet ja kemikaalit. Katso koko valikoima osoitteesta www.tevella.fi.

Palvelumme suunnittelusta toteutukseen

Koko luonnontieteiden oppimisympäristö valmistelutiloineen ja varastoineen voidaan suunnitella OPPILab kalusteilla.

Mallisto on vapaasti muunneltavissa ilman rajoittavia malliratkaisuja. Se antaa suunnittelijalle ja käyttäjälle mahdollisuuden suunnitella oppimisympäristöstä viihtyisän, tilankäytöltään tehokkaan ja monimuotoisia opetus- ja oppimistapoja tukevan tilan. Asiantuntijamme auttavat mielellään sopivien ratkaisujen valinnassa.


Arkkitehtejä varten mallistosta on saatavana Archicad-objektit, ne löydät Suunnittelijalle-osiostamme.

Kokonaispalveluumme kuuluu myös kalusteiden asennus. Ammattimaisesti tehty asennus takaa tilaajalle käyttövalmiit ja toimivat kalusteet. LVIAS-kytkennät on teetettävä alan erityisosaajilla.

Tuotteet käyttötarpeiden mukaan