GREENLINE+

VISU Greenline+ är ett patenterat, innovativt dragskåpsystem. Systemet revolutionerar energieffektiviteten för dragskåp och sätter användarsäkerheten till en helt ny nivå.

Explore the Greenline+ system (EN)

Välkommen till Visu!

Visu Kaluste AB är ett familjeföretag i Visuvesi, Finland. Vi tillverkar högkvalitativa inredningar och dragskåp till laboratorier inom forskning, vård, skolor, universitet och industri.

Produkterna tillverkas med lång erfarenhet och finsk arbetsskicklighet i vår egen fabrik. Vi erbjuder service som täcker allt från planering till slutbesiktning, alltid med hänsyn till kundens önskemål.

Högkvalitativa inredningar till skolor och laboratorier

Visulab

Flexibla, hållbara och funktionella arbetsmiljöer

VisuLab är ett labbinredningssystem, som vi har utvecklat tillsammans med användarna. VisuLab är gjord för att tåla hög belastning och krävande miljöer. Systemet erbjuder heltäckande lösningar för laboratorier i olika typ av skol-, vård- och forskningsmiljöer.

I VisuLab hittar du både fasta inredningar och skyddsventilation som dragskåp och punktutsug, mikrobiologiska skyddsskåp, kemikalie- och säkerhetsskåp, rostfria inredningar samt ergonomiska arbetsstolar.

Våra experter hjälper er i stora projekt likaväl som med enstaka inköp. Inget projekt är för litet eller stort. Ta gärna kontakt med oss så planerar vi tillsammans en passande lösning just för er!

Kontakta oss

Oppilab

All inredning för skolans laborationer

Med OppiLab-system skapar du en modern, trivsam och flexibel miljö för skolans laborationer. Alla delar är gjorda för att tåla hög belastning och passa till olika typer av klassutrymmen, inlärningssituationer och elevernas behov. Vi har tänkt speciellt på skollabbets säkerhet, ergonomi och tålighet.

OppiLab inkluderar både fasta och fristående inredningar med ventilerade arbetsplatser, dragskåp, olika kemikalieskåp, lärarbord, demonstrationsbord, rullvagnar och andra specialprodukter för skolans behov. Hos oss hittar du allt till ett skollabb.

Ta gärna kontakt med oss så planerar vi tillsammans en passande lösning för er!
Kontakta oss

Varför välja Visu?

Högkvalitativa labbinredningar med oändliga möjligheter

Justerbara och flexibla lösningar garanterar en ergonomisk arbetsställning. Alla arbetsstationer och dragskåp går att få med eldriven höjdreglering.

Våra inredningar håller minst 30 år. De är gjorda för att tåla både mekaniska påfrestningar och frätande syror och andra kemikalier. Med årtiondens erfarenhet som labbinredningstillverkare vet vi vad som krävs.

VISU-laboratorieinredningar tillverkas med finsk arbetsskicklighet i en egen fabrik utan mellanhänder, vilket garanterar hög kvalitet och korta leveranstider.

Vår ambition är att alltid erbjuda det bästa och vi satsar på kontinuerlig produktutveckling.

Vi prioriterar tillverkningsmaterial som är miljövänliga och närproducerade. Vårt ansvarstagande sträcker sig genom hela produktions- och leveranskedjan.

Förutom våra standardmodeller har vi alltid möjlighet att tillverka inredning efter kundens speciella önskemål. Vi hittar alltid den bästa lösningen genom diskussion med kunden och genomgång av olika möjligheter och alternativ.

Produkterna som gör oss kända

”Visu Kaluste kunde ändra planeringen mycket snabbt – trots att vi visste att våra nya önskemål skulle ge huvudbry i fabriken. Det var mycket trevligt att samarbeta med Visu.”

Viveka Ehrnstén, Production Manager, Medix Biochemica

”Det gick helt okomplicerat att göra affärer med Visu Kaluste, betyg 5 på en skala mellan 1 och 5. Jag rekommenderar Visus produkter och service framför allt på grund av pålitligheten och förhållandet mellan pris och kvalitet. Det var fint att se hur leverantören hade en vilja att reda ut och lösa även de små förändringsbehoven som vi noterade vid användningen!”

Tarmo Havunta, Byggchef, Aalto Universitet

Laboratorieplanering

Instruktioner, mått och DWG-symbolerna som stöd för planering.

Läs mer