OPPILab reagenssikaappi

Lataa tuotekortti
  • OPPILab reagenssikaappi pohjautuu VISULab apteekkarinkaappiin, ja se on suunniteltu erityisesti luonnontiedeluokkien kemikaalien säilytystä varten.
  • Ilmastoidussa kaapissa on 3 kpl veto-oven mukana aukeavaa laatikkoa, joiden väleissä 2 kpl sisälaatikoita. Kaikissa laatikoissa on lisäksi polypropeenivalumakaukalot.
  • Kaappi varustetaan tarpeen mukaisilla varoitusmerkeillä.
  • Materiaalit, vetimet ja mekanismit valikoituvat VISULab malliston tapaan Standard valikoiman mukaisesti, tai vaihtoehtoisesti asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä (Custom). Lue lisää materiaaleistä täältä.

Standard

KuvausTuotekoodi ja vakiomitat l-s-k [mm]*Vakioleveydet l [mm]
ReagenssikaappiK15IV-l-580-1950300 ja 400
* Kaappien kokonaiskorkeus jalustan kanssa 2100mm

Custom

Standard-mallien lisäksi toteutamme apteekkarinkaappeja myös asiakkaan toiveiden mukaan. Custom ratkaisuissa mitat, materiaalit ja varustelut ovat täysin asiakkaan päätettävissä.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme niin suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

Lisätiedot

Asennustapa Jalustan päälle, vaatii seinäkiinnityksen.
MateriaalitStandard valikoiman mukaisesti, tai vaihtoehtoisesti asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä (Custom).
Sisältö3 kpl veto-oven mukana aukeavaa laatikkoa, joiden väleissä 2 kpl sisälaatikoita. Laatikoissa RST-kiskot ja polypropeenivalumakaukalot. IV-yhde ø 125mm. Varustettu tarvittavilla varoitusmerkeillä.
Tilauksen mukaanSaatavilla myös lukittavana.

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.