Suodatinvetokaapit ja muut kanavattomat ratkaisut

Vaihtoehto väliaikaiseen ja muuntuvaan työskentelyyn

Valikoimamme tarjoaa monipuoliset suodatinvetokaappi- ja suodatinratkaisut.

  • Erlab on vuonna 1968 perustettu, maailman johtava suodattimella varustettujen vetokaappien ja -säilytysratkaisujen valmistaja. Erlabin tuotteissa on erityisesti huomioitu turvallisuus, energiatehokkuus ja kestävyys.
  • ECOSAFE:n kanavattomat Labopur-vetokaapit ovat hyvä vaihtoehto, kun vetokaappia ei ole mahdollista asentaa rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmään. Labobur-vetokaapit tuovat myös helpon ratkaisun väliaikaiseen tai muuntuvaan työskentelyyn. Kanavattomissa vetokaapeissa imu on vain ylhäällä.
  • Saksalainen KLEPP suunnittelee ja valmistaa räätälöityjä ilmanpuhdistuksen ratkaisuja jo yli 30 vuoden kokemuksella. KLEPP-suodatinyksikkö voidaan varustaa erilaisilla vaihdettavilla suodattimilla kuten, HEPA-, aktiivihiili- tai muulla erikoissuodattimella. Suodatinyksiköitä löytyy montaa eri kokoa suuriin ja pieniin tarpeisiin, myös pyörillä liikuteltavina.

Alta löydät lisää tietoa edustamistamme tuotteista. Kysy rohkeasti lisätietoja asiantuntijoiltamme, he auttavat mielellään sopivan tuotteen valinnassa.

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.