VISU – Lasihuuva

Suojaa hajuilta ja hiukkasilta

Lataa tuotekortti

VISU-Lasihuuvat soveltuvat hyvin työhön, jossa ei tarvita varsinaista vetokaappia, mutta toisaalta kohdepoisto ei ole riittävä. Huuvan seinämät estävät hyvin hajujen ja hiukkasten leviämisen ympäristöön.

  • Etuna umpinaisiin huuviin nähden on nimensä mukaisesti läpinäkyvyys, jolloin ympäristö säilyy visuaalisesti avarampana.
  • Työskentelyä on helppo seurata joka puolelta eikä lisävaloa tarvita.
  • Voidaan valmistaa asiakkaan valitsemilla mitoilla.

Tuotetiedot

Sivujen materiaalitHuuvan kaikki pinnat, tarvittaessa myös työtaso, ovat laminoitua turvalasia vetokaappistandardin SFS-EN 14175-2 mukaisesti.
EtuseinäLasin etuna muoveihin nähden on sähköstaattinen positiivisuus, jolloin pintoihin ei tartu yhtä herkästi pölyä. Lasi on myöskin kemiallisesti erittäin kestävää eikä naarmuunnu herkästi.
IV-yhdeLasihuuvan IV-yhde voi sijaita joko takaseinässä tai katolla.
Tilauksen mukaanJalusta, jalusta sähköisellä korkeussäädöllä, pistorasiat, vikavirtasuoja (pistorasian yhteyteen, jos ei ole valmiina kiinteistössä).

Esitteet ja tiedostot

pdf

Visu lasihuuva -esite

Toimitus ja asennus

Suojakaapit toimitetaan sovittaessa paikoilleen asennettuna valmiina liitettäväksi taloteknisiin järjestelmiin. Suojakaappi tulee liittää omaan poistoilmakanavaansa. Mahdolliset liitännät vesi-, viemäri-, kaasu– ja sähköverkostoihin tulee teettää alan urakoitsijoilla.

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.