VISU Clear

Suojaa hajuilta ja hiukkasilta

Lataa tuotekortti

VISU Clear lasihuuvat soveltuvat hyvin työhön, jossa ei tarvita varsinaista vetokaappia, mutta toisaalta kohdepoisto ei ole riittävä. Huuvan seinämät estävät hyvin hajujen ja hiukkasten leviämisen ympäristöön.

  • Etuna umpinaisiin huuviin nähden on nimensä mukaisesti läpinäkyvyys, jolloin ympäristö säilyy visuaalisesti avarampana.
  • Työskentelyä on helppo seurata joka puolelta eikä lisävaloa tarvita.
  • Voidaan valmistaa asiakkaan valitsemilla mitoilla.

Tuotetiedot

Sivujen materiaalitHuuvan kaikki pinnat, tarvittaessa myös työtaso, ovat laminoitua turvalasia vetokaappistandardin SFS-EN 14175-2 mukaisesti.
EtuseinäLasin etuna muoveihin nähden on sähköstaattinen positiivisuus, jolloin pintoihin ei tartu yhtä herkästi pölyä. Lasi on myöskin kemiallisesti erittäin kestävää eikä naarmuunnu herkästi.
IV-yhdeLasihuuvan IV-yhde voi sijaita joko takaseinässä tai katolla.
Tilauksen mukaanJalusta, jalusta sähköisellä korkeussäädöllä, pistorasiat, vikavirtasuoja (pistorasian yhteyteen, jos ei ole valmiina kiinteistössä).

Toimitus ja asennus

Suojakaapit toimitetaan sovittaessa paikoilleen asennettuna valmiina liitettäväksi taloteknisiin järjestelmiin. Suojakaappi tulee liittää omaan poistoilmakanavaansa. Mahdolliset liitännät vesi-, viemäri-, kaasu– ja sähköverkostoihin tulee teettää alan urakoitsijoilla.

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.