VISULab

Muunneltavuutta ja laatua laboratorioon

VISULab-järjestelmän suunnittelun lähtökohtana on laboratorion muuntuvat tarpeet sekä kestävät, laadukkaat tuotteet. Yhä jatkuvan kehitystyön tuloksena syntynyt mallisto on vastaus modernin tutkimustyön tarpeisiin. Mallistomme tarjoaa erittäin monipuoliset ja tarkkaan räätälöitävissä olevat kalusteratkaisut, puhdistettavuutta ja ergonomiaa unohtamatta.

Tällä sivulla pääset tutustumaan tarkemmin VISULab-järjestelmän ominaisuuksiin.

VISULab Standard ja Custom

Erikoisalaamme on toteuttaa juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Kalustamamme laboratoriot ovat lähes aina uniikkeja kokonaisuuksia, joissa toteutuvat erilaiset materiaali- ja kalusteyhdistelmät. Tätä on VISULab Custom.

Suunnittelun lähtökohdaksi ja tuotevalintoja helpottamaan olemme luoneet myös vakioratkaisuja, jotka löytyvät tuotteittain Tuotteet-välilehdeltä, kohdasta laboratoriokalusteet. Näihin VISULab Standard ratkaisuihin olemme valikoineet mitoitukseltaan ja materiaaleiltaan laadukkaat, yleisimmin käytetyt vaihtoehdot, jotka sopivat useimpiin laboratoriotilan tarpeisiin.

Muunneltava järjestelmä

VISULab-järjestelmässä alakalusteet ripustetaan kiinni pöytien runkoon, tason alla kulkevaan kiskoon. Tämä mahdollistaa tarvittaessa alakalusteiden siirtämisen, vaihtamisen ja poistamisen helposti ja nopeasti. Kalustekokonaisuuksia voidaan siis muunnella myöhemmin säilytystarpeiden muuttuessa ilman että tarvitsee uusia koko kalustetta.

Yläkalusteille vastaava mahdollisuus saadaan asentamalla ne kiinni seinällä vaakaan tai pystyyn kulkevaan kiskoon.

Viereisessä kuvassa yläkaapit ovat osa VISU moduulikalustetta, jossa pystykiskoon kiinnittyy myös työtaso alakalusteineen.

Korkea laatu yksityiskohtia myöten

Kalusteidemme mekaaninen ja kemiallinen kestävyys pohjautuu vuosikymmenten mittaiseen kokemukseemme laboratorioiden kalustajana. Tuotteemme on suunniteltu kestämään. Kalusteiden tavoiteikä ammattikäytössä on vähintään 30 vuotta, mistä olemme hyvin ylpeitä.

Käytämme tuotteissamme vain vastuullisesti tuotettuja sekä sisäilmalle turvallisia raaka-aineita. Tästä osoituksena on
PEFC-sertifikaatti sekä Suomen tiukin M1-sisäilmaluokitushyväksyntä.

Kalusteiden päämateriaalina on korkeapainelaminaattipintainen kosteuden ja kuormituksen kestävä P5-luokan lastulevy. Leveissä kaapeissa hyllyn runko on rimalevyä, joka takaa erinomaisen kantavuuden. Kalusteiden reunat viimeistellään abs-reunanauhoilla. Tausta on molemmin puolin melamiinipintainen.

Työskentelytasoihin valikoimamme tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja. Lisätietoa eri materiaaleista löydät täältä. Kemikaalinkestotaulukot ovat saatavissa asiantuntijoiltamme.

Kalusteissa käytettävät saranat ja laatikon mekanismit ovat markkinoiden korkealaatuisimpia, ja siitä osoituksena niillä on koko kalusteen käyttöiän kestävä takuu.

VISULab järjestelmä mahdollistaa taloteknisten järjestelmien liittämisen kalusterakenteeseen.

Kalusteeseen integroidut sähkö- ja datapistokkeet sekä LED-valot helpottavat työskentelyä ja tuovat lisää toimivuutta.

Järjestelmän runkona ovat vahvat teräsputkirungot, joiden mitoitus on toteutettavissa tilan ja tarpeen mukaan. Suosittelemme kuitenkin kalustuksen mitoittamista tiettyyn moduulimittaan (Esim. 900, 1200, 1500 ja 1800mm), jolloin muunneltavuus toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Runkojen tukeva kokoon hitsattu rakenne minimoi vaikeasti puhdistettavat raot ja saumat.

Kaikki työpisteemme ovat saatavilla sähköisellä korkeussäädöllä, mikä parantaa merkittävästi työergonomiaa etenkin silloin, kun samassa tilassa työskentelee useita eri käyttäjiä.

Kalusteiden kestävyyteen, toiminnallisuuteen ja ulkonäköön vaikuttaa hyvin moni yksityiskohta. Erilaisia ominaisuuksia kuvaavien ikonien selitykset ovat näkyvissä viereisessä kuvassa.

Tuotteet-valikosta löydät tarkemmat tiedot kaikista mallistomme tuotteista.

Valikosta löytyvien tuotteiden lisäksi valmistamme myös runsaasti erikoisratkaisuja. Vuosien varrella tiimimme onkin suunnitellut monia uudenlaisia variaatioita, joiden tuloksena on saatu tiettyyn käyttötarkoitukseen täysin räätälöityjä tuotteita.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.