VISU® Deco -hyllyjärjestelmä

Helposti asennettava hyllyjärjestelmä

  • Visu Deco-hyllyjärjestelmä tarjoaa helppokäyttöisen ja muunneltavan ratkaisun laadusta ja kantavuudesta tinkimättä.
  • Järjestelmän kantavuus on sen sisustuksellisesti kevyestä ilmeestä huolimatta omaa luokkaansa. Se ei sisällä heikentäviä ratkaisuja, jotka voisivat aiheuttaa esim. seinäkiskon taipumista tai kannattimen kiinnityksen murtumista. Kiskoratkaisu ei myöskään kuormita seinärakenteita perinteisten kiskojen tavalla.
  • Järjestelmä on täysin portaattomasti säädettävä, joten voit valita hyllykorkeuden täysin vapaasti ja säätää tarpeen mukaan.
  • Kannatin voidaan tarvittaessa lukita paikalleen asettamalla hyllylevy seinäkiskoa vasten tai käyttämällä erillistä lukitusruuvia.
  • Kiskojen ja kannattimien materiaalina on jauhemaalattu teräs.

Tuotetiedot

Kantavuus250 ja 350 mm kannattimet 120 kg, 450 mm kannattin 110 kg (tasaista kuormaa). Hyllyjärjestelmän lopullinen kantavuus arvioitava tapauskohtaisesti hyllylevyn materiaalin mukaan. Yleisesti suosittelemme enintään 800 mm kiskojakoa.
Kannattimien syvyys250, 350, 450 mm.
Kokonaiskorkeus750, 1500, 2000 mm.
Tilauksen mukaanHyllylevyt projektikohtaisesti (materiaalina korkeapainelaminaattipintainen lastulevy, hyllyleveydet asiakkaan päätettävissä). Tilauksen mukaan erikoisvärit (vakioväri valkoinen).

Esitteet ja tiedostot

pdf

VISU® Deco hyllyjärjestelmä -esite

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.