VisuLab – järjestelmä

Muunneltavuutta ja laatua laboratorioon

VisuLab-järjestelmän suunnittelun lähtökohtana on laboratorion muuntuvat tarpeet sekä kestävät, laadukkaat tuotteet. Yhä jatkuvan kehitystyön tuloksena syntynyt mallisto on vastaus modernin tutkimustyön tarpeisiin. Mallistomme tarjoaa erittäin monipuoliset ja tarkkaan räätälöitävissä olevat kalusteratkaisut, puhdistettavuutta ja ergonomiaa unohtamatta.

Tällä sivulla pääset tutustumaan tarkemmin VisuLab-järjestelmän ominaisuuksiin.

Muunneltava järjestelmä

VisuLab-järjestelmässä alakalusteet ripustetaan kiinni pöytien runkoon, tason alla kulkevaan kiskoon. Tämä mahdollistaa tarvittaessa alakalusteiden siirtämisen, vaihtamisen ja poistamisen helposti ja nopeasti. Kalustekokonaisuuksia voidaan siis muunnella myöhemmin säilytystarpeiden muuttuessa ilman että tarvitsee uusia koko kalustetta.

Yläkalusteille vastaava mahdollisuus saadaan asentamalla ne kiinni seinällä vaakaan tai pystyyn kulkevaan kiskoon.

Viereisessä kuvassa yläkaapit ovat osa Visu-moduulikalustetta, jossa pystykiskoon kiinnittyy myös työtaso alakalusteineen.

VisuLab-järjestelmä mahdollistaa taloteknisten järjestelmien liittämisen kalusterakenteeseen.

Kalusteeseen integroidut sähkö- ja datapistokkeet sekä LED-valot helpottavat työskentelyä ja tuovat lisää toimivuutta.

Järjestelmän runkona ovat vahvat teräsputkirungot, joiden mitoitus on toteutettavissa tilan ja tarpeen mukaan. Suosittelemme kuitenkin kalustuksen mitoittamista tiettyyn moduulimittaan (Esim. 900, 1200, 1500 ja 1800mm), jolloin muunneltavuus toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Runkojen tukeva kokoon hitsattu rakenne minimoi vaikeasti puhdistettavat raot ja saumat.

Kaikki työpisteemme ovat saatavilla sähköisellä korkeussäädöllä, mikä parantaa merkittävästi työergonomiaa etenkin silloin, kun samassa tilassa työskentelee useita eri käyttäjiä.

Kalusteidemme mekaaninen ja kemiallinen kestävyys pohjautuu vuosikymmenten mittaiseen kokemukseemme laboratorioiden kalustajana. Tuotteemme on suunniteltu kestämään. Kalusteiden tavoiteikä ammattikäytössä on vähintään 30 vuotta, mistä olemme hyvin ylpeitä.

Kalusteiden päämateriaalina on korkeapainelaminaattipintainen kosteuden ja kuormituksen kestävä P5-luokan lastulevy. Leveissä kaapeissa hyllyn runko on rimalevyä, joka takaa erinomaisen kantavuuden. Kalusteiden reunat viimeistellään abs-reunanauhoilla.
Tausta on molemmin puolin melamiinipintainen.

Kalusteissa käytettävät saranat ja laatikon mekanismit ovat markkinoiden korkealaatuisimpia, ja siitä osoituksena niillä on koko kalusteen käyttöiän kestävä takuu.

Käytämme tuotteissamme vain vastuullisesti tuotettuja sekä sisäilmalle turvallisia raaka-aineita. Tästä osoituksena on
PEFC-sertifikaatti sekä Suomen tiukin sisäilmaluokitushyväksyntä.

Helpottaaksemme sopivan materiaali- ja mekanismiyhdistelmän valintaa, olemme muodostaneet ominaisuuksista kolme eritasoista mallistoa. Viereisestä kuvasta löydät eri laatutasoihin kuuluvat ominaisuudet.

Halutessasi voit valita malliston laatutason Basic, Pro tai Premium mukaisena, mutta myös täysin vapaasti räätälöitynä.

*1: Visu Pro laatutaso: 3 vaihtoehtoa ja Visu Premium: 6 vaihtoehtoa,
*2: Visu Pro laatutaso: värilliset ovet ja Visu Premium: kokonaan värilliset kalusteet (max 2 väriä/kaluste)

Kalusteiden ominaisuuksia kuvaavien ikonien selitykset ovat näkyvissä viereisessä kuvassa. Asiantuntijamme auttavat mielellään ja kertovat eri ominaisuus- ja materiaalivaihtoehdoista.

Visu Basicin vakiotasomateriaalina on korkeapainelaminaattipintainen P5-luokan lastulevy. Visu Pro ja Premiumin tasomateriaalina on hapon- ja kemikaalinkestävä umpilaminaatti. Työtasoille on saatavilla tarpeen mukaan myös muita materiaaleja, niistä voit lukea lisätietoa tästä. Kemikaalinkesto-taulukot ovat saatavissa asiantuntijoiltamme.

Tuotteet-otsikon alta löydät tarkemmat tiedot kaikista mallistomme tuotteista.

Vakiomitoitusten lisäksi kaikki kalusteemme ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan niin mitoitukseltaan kuin materiaaleiltaan. Myös eri kalustetyyppien yhdisteleminen on mahdollista. Vuosien varrella tiimimme onkin suunnitellut monia uudenlaisia variaatioita, joiden tuloksena on saatu tiettyyn käyttötarkoitukseen täysin räätälöityjä tuotteita.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.