VISUn Konsepti

Innostavia ympäristöjä tieteelle ja tutkimukselle

VISU laboratoriokalusteet on suunniteltu kestämään korkeaa kuormitusta ja vaativia olosuhteita. Kalusteet ovat korkealaatuisia, muunneltavia, turvallisia ja tietenkin suomalaisia. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös puhdistettavuuteen ja ergonomiaan.

Kattava mallisto tarjoaa monipuoliset kalusteratkaisut erilaisiin laboratorio-, sairaala- ja tutkimuskohteisiin sekä oppilaitosten tarpeisiin. Asiantuntemuksemme on käytössänne niin suurissa projektiluonteisissa hankkeissa kuin yksittäisissä kalustehankinnoissa.

Korkealaatuinen, kestävä ja kotimainen

VISU laboratoriokalusteet valmistetaan alusta loppuun tehtaallamme Visuvedellä, Pirkanmaalla. Kalusteiden korkean laadun takaa puu- ja metallityön ammattilaisten osaaminen, yrityksen nykytekniikkaa olevat koneet sekä vuosikymmenten vankka kokemus.

Kalusteiden materiaalit ovat korkealaatuisia, täysin kierrätettäviä ja sisäilmalle turvallisia. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, joka meidän kalusteillamme on vähintään 30 vuotta.

VISU laboratoriokalusteiden ominaisuuksista ja käyttämistämme materiaaleista voit lukea lisää kohdasta VISULab.

Erityisesti luonnontiedeluokkia varten suunniteltu OPPILab mallisto pohjautuu VISULab laboratoriokaluste mallistoon. Lisätietoja löydät kohdasta OPPILab.

Monipuolinen valikoima tuotteita

Valikoimastamme löydät kiintokalusteiden lisäksi vetokaapit ja kohdepoistot, mikrobiologiset suojakaapit, vaatimusten mukaiset kemikaali- ja turvakaapit, RST-kalusteet sekä ergonomiset työtuolit.

Vakiomalliston lisäksi toteutamme kalusteita myös asiakkaan toiveiden mukaisesti. Laaja tuote- ja materiaalivalikoimamme tarjoaa paljon vaihtoehtoja toimivaan ja yksilölliseen kalustamiseen.

Tarkemmat tiedot mallistomme eri tuotteista löydät Tuotteet-välilehdeltä.

Suunnittelu

Suunnittelupalvelumme lähtötiedoksi riittää usein arkkitehdin tai käyttäjän viitteelliset suunnitelmat/luettelot, joiden pohjalta suunnittelijamme laativat valmiit kalustesuunnitelmat. Suunnittelu tehdään tiiviissä yhteistyössä arkkitehdin ja käyttäjän edustajien kanssa, jolloin haluttu toiminnallisuus ja tilaratkaisut toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla.
Kokeneet asiantuntijamme osaavat suositella juuri sopivia ratkaisuja erityisvaatimukset ja käytännöllisyys huomioon ottaen.

Arkkitehtejä varten mallistosta on saatavana Archicad-objektit, ne löydät Suunnittelijalle-osiostamme.

Asennus

Kokonaispalveluumme kuuluu myös kalusteiden asennus. Ammattimaisesti tehty asennus takaa tilaajalle käyttövalmiit ja toimivat kalusteet. Kalusteet voidaan toimittaa LVIAS-esiasennettuina, mutta varsinaiset LVIAS-kytkennät on teetettävä alan asiantuntijoilla. Kalusteet voi tilata myös ilman asennusta, jolloin kuljetuspalvelumme toimittaa ne perille valmiiksi koottuina, sovitun aikataulun mukaan.

Vastaamme mielellämme myös tuotteidemme huollosta koko elinkaaren ajan.

Tutustu tekemiimme VisuLab-toteutuksiin:

Tuotteet käyttötarpeiden mukaan

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.