Fumex 100mm

Tehokas ratkaisu kevyen teollisuuden tarpeisiin ja laboratorioihin

Pienkohdepoisto soveltuu luokkatiloihin tai laboratorio-olosuhteisiin, joissa tarvitaan pientä, joustavaa ja helppokäyttöistä kohdepoistoa poistamaan vaarallisia kaasuja tai hiukkasia.

  • Kohdepoistolaitteiston varsisto on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja liikkuvat nivelet polypropeenista, minkä ansiosta laitteisto on kestävä ja kevyt käsitellä.
  • Patentoidun kitkaliitoksen ansiosta varsisto on vakaa ja joustava liikutella. Ilma pääsee virtaamaan varsistossa optimaalisesti, jolloin painehäviö on alhainen ja melua ei synny.
  • Kohdepoistosta on saatavilla myös erityisen kovaan kemialliseen rasitukseen, ESD-käyttöön tai räjähdysvaaralliseen EX-tilaan sopivia malleja.
  • Käytössäsi on myös Fumex suunnittelutyökalu, jonka avulla voit suunnitella tarpeitasi vastaavan kohdepoiston ja lähettää suunnitelman meille tarjouspyynnön liitteeksi. Asiantuntijamme auttavat myös mielellään sopivan mallin ja ominaisuuksien valinnassa.

Esitteet ja tiedostot

pdf

Fumex ME esite

Muita tuotteitamme:

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.