Keskiryhmä

Keskiryhmäkaluste mahdollistaa laboratorion keskialueen tehokkaan tilankäytön.

  • Keskiryhmä on VisuLab-malliston monikäyttöisin kalustekokonaisuus, sillä siihen on integroitavissa lähes kaikki malliston ominaisuudet.
  • Keskiasennuskaista toimii talotekniikan kiinteänä reittinä.
  • Sisennetty pystyrunko parantaa ergonomiaa erityisesti istumatyössä.
  • L-runkotyyppi on mahdollista saada myös sähköisesti korkeussäädettävänä. Lisätietoa sähkösäätöisestä pöydästä löydät kohdasta Sähkösäätöinen pöytä.
  • Alakalusteet ripustetaan kiinni pöydän runkoon,  jolloin lattiatila jää vapaaksi ja alakaluste on siirreltävissä eri kohtiin tason alla. Alakaluste voidaan myös nostaa paikoiltaan ja siirtää kokonaan toisen tason alle.
  • Vakiomittojen lisäksi keskiryhmä on mahdollista valmistaa myös asiakkaan valitsemilla mitoilla. Huom. Alla olevan taulukon mitat kuvaavat kalusteen tason mittoja.

Tuotetiedot

KuvausTuotekoodi ja vakiosyvyys [mm]Suositeltavat leveydet [mm]Korkeus, [H, mm]
Säätyvä taso / kiinteä yläkaluste
Lisätiedot
KeskiryhmäRK2-W-1500-H900, 1200, 1500, 1800750-900 / 1400Työtasot saatavissa myös sähkösäätöisinä (korkeussäätö välillä 750-1000 mm).

Ominaisuudet

AsennustapaVapaasti lattialla seisova, vakiona säätötassut. Huom. tarvittaessa kiinnitettävä.
MateriaalitJauhemaalattu teräs.
TasoTason materiaaliksi mallistomme tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Näistä voit lukea lisää kohdasta Tasomateriaalit.
Tilauksen mukaanYläkalusteeksi suosittelemme läpiantoyläkaappia tai avohyllyä. Sähköt, valot sekä hanat altaineen suunnitellaan ja toteutetaan tarpeen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.