VISU ProLight

Kevyt, edullinen ja käytännöllinen

VISU ProLight pöytävetokaappi soveltuu erityisesti laboratorioihin, apteekkeihin sekä sairaaloihin ja sen voi nimensä mukaisesti sijoittaa pöydälle.

  • Käytännöllinen – Voidaan sijoittaa olemassa olevan pöydän päälle, juuri sinne missä tarvitaan. Led-valaistus toimii automaattisesti.
  • Edullinen – yksinkertainen kustannustehokas rakenne.
  • Ergonominen – Pöytävetokaappi voidaan tarvittaessa varustaa omalla manuaalisesti tai sähköisesti korkeussäädettävällä jalustalla
  • Turvallinen – Imu työskentelytason pinnasta ja työtilan yläosasta koko kaapin leveydeltä, helposti puhdistettava rakenne.
  • Yksinkertainen käyttöönotto – ProLight on kevyt siirtää paikoilleen ja helposti kytkettävän pistorasiatulpan ansiosta asennuksessa ei tarvita sähkötöitä.
  • Ekologinen – Suunniteltu ja valmistettu vastuullisesti Suomessa, tehty kestämään vuosikymmeniä.

Tuotetiedot

Mitat ja materiaalit
Vakioleveydet900, 1200 ja 1500 mm.
Tason syvyys600 mm
Kokonaissyvyys700 mm
Kokonaiskorkeus1670 mm alustan päältä mitattuna ja lasi auki. Rajoitettavissa.
Tason materiaaliKorkeapainelaminaatti.
Sivujen materiaalitJauhemaalattu teräs.
EtuseinäVino, laminoitu lasi.
Takaseinän materiaalitJauhemaalattu alumiini.
RunkoJauhemaalattu teräs / korkeapainelaminaattipintainen kosteudenkestävä lastulevy. Saatavissa myös kokonaan metallirakenteisena.
Tilauksen mukaan
SisäsäilytysVaraus statiivitangoille, statiivitangot 4kpl haponkestävää terästä. Reikälevyhyllyt jauhemaalattua ruostumatonta terästä, hyllyt saatavilla myös korkeussäädettävinä.
PistorasiatIP21 tai IP44, jalustassa, tilauksen mukaan.
JalustaVoidaan varustaa omalla manuaalisesti tai sähköisesti korkeussäädettävällä jalustalla, johon on saatavilla myös pistorasioita. Säätöväli manuaalisena 750-900mm, sähkösäätöisenä 750-1000mm.
Muita lisäominaisuuksiaKysy lisää asiantuntijoiltamme.

Tekniset lisätiedot

Tekniset ominaisuudet vetokaapin leveyden mukaan.

Vakioleveydet, [mm]90012001500
Sisätilan leveys, [mm]84011401440
Ilmamäärä, [l/s]126171216Luukku 300mm auki 0,5m/s virtaus.
Vakiovalot, led W (lumen)10(660)10(660)10(660)Automaattinen, kytkettynä nostoluukkuun.
IV-yhde, [mm]160200200

Esitteet ja tiedostot

pdf

VISU ProLight vetokaappi -esite

Sopivan vetokaapin valinta

Alta löytyvällä vetokaappien valintataulukolla pääset alkuun vetokaapin ominaisuuksien valinnassa. Varustamme vetokaapit aina asiakkaan erityistarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

pdf

VISU vetokaapin valintataulukko

Toimitus ja asennus

Vetokaapit toimitetaan sovittaessa paikoilleen asennettuna valmiina liitettäväksi taloteknisiin järjestelmiin. Vetokaappi tulee liittää omaan poistoilmakanavaansa. Liitännät vesi-, viemäri-, kaasu– ja sähköverkostoihin tulee teettää alan urakoitsijoilla. Toimitukseen voidaan sisällyttää myös vetokaapin automaattisen ilmanvaihdon hälytys- ja ohjausjärjestelmät.

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.