VISU Koncept

Inspirerande labbmiljöer för forskning och lärande

VISULab har utvecklats tillsammans med användarna och är gjord för att tåla hög belastning och krävande miljöer. Inredningen är högkvalitativ, flexibel och mycket hållbar. Vi har fokuserat särskilt på enkelheten med rengöringen samt ergonomin.

Brett sortiment erbjuder mångsidiga inredningsalternativ för olika labb-, vård- och forskningsmiljöer.

Våra experter hjälper er i stora projekt likaväl som med enstaka inköp. Inget projekt är för litet eller stort.

Högkvalitativ och slitstark

VisuLab-system tillverkas från början till slut i Visuvesi, Finland. Den höga kvaliteten garanteras av personalens höga kompetens, moderna maskinpark samt årtiondens branscherfarenhet.

Materialen som används är högkvalitativa, helt återvinningsbara och avger inget hälsofarligt ämne till inneluften.

Livslängden av våra produkter är minst 30 år.

Mer om produkterna och om material som används finns att läsa under fliken VISULab.

Brett sortiment

I vårt sortiment hittar du både fasta inredningar och skyddsventilation som dragskåp och punktutsug, mikrobiologiska skyddskåp, kemikalie- och säkerhetsskåp enligt gällande krav, rostfria inredningar samt ergonomiska arbetsstolar.

Vi har både standardsortiment och kan tillverka inredning helt enligt kundens önskemål. Brett produkt- och materialsortiment erbjuder en oändlig mängd av alternativ till en välfungerande och personlig labbmiljö.

Mer detaljer om olika produkter finns under fliken Produkter.  

Planering

För att våra experter ska kunna börja planeringen av inredningsförslag räcker det ofta med arkitektens eller slutkundens översiktliga planer. Planeringen görs i tätt samarbete med arkitekten eller slutkundens representant, vilket försäkrar den önskade funktionaliteten och planlösningen på bästa möjliga sätt.

Våra erfarna experter kan rekommendera exakt de lösningar som behövs med tanke på kundens speciella krav och önskemål.

För arkitekter har vi Archicad-objekt, de finns under fliken Laboratorieplanering.

Montering

Vår helhetsservice innefattar monteringen, vilket garanterar kunden en labblösning med full funktionalitet på en gång. Inredningen kan också levereras med förmontering, då kunden är ansvarig för de slutliga installationerna, som alltid bör utföras av en person med professionell kompetens. Det går att beställa inredningen utan installation på plats, då vår transportservice levererar de beställda produkterna enligt tidplanen.

Vi tar gärna hand om servicen under produkternas hela livslängd.

Ta gärna kontakt med oss så planerar vi tillsammans en passande lösning just för er!

visu@visu.fi