OPPILab

All inredning för skolans laborationer

OPPILab är en frukt av samarbetet mellan Visu Kaluste AB, en föregångare till labbinredningar, och Tevella AB som expert på inlärning.

Med OPPILab system skapar du en modern, trivsam och flexibel miljö för skolans laborationer. Alla delar är gjorda för att tåla hög belastning och passa till olika typer av klassutrymmen, inlärningssituationer och elevernas behov.


Högkvalitativ och hållbar

OPPILab är planerad speciellt med tanke på skollabbens krav på säkerhet, ergonomi och materialens tålighet. Materialen är av mycket hög kvalitet, avger inga hälsofarliga ämnen och går att återvinna helt. Högkvalitativa material garanterar lång livslängd på minst 30 år. Vi tar hand om servicen under produkters hela livslängd om så önskas.

Mer om produkternas olika egenskaper och om material som används finns att läsa under fliken VISULab.

Brett sortiment

OPPILab inkluderar allt vad ett bra skollabb kräver – från en och samma leverantör. Förutom alla möbler som behövs i klassrummet och för förberedelse av undervisning, har vi dragskåp, kemikalieskåp, brandskyddsskåp, lärarbord, vågbord, punktutsug, brickor, rullvagnar, och mycket annat som kan behövas.

Mer information om olika produkter hittar du i fliken Produkter. De specialdesignade produkterna för skolan finns under fliken OPPILab-specialprodukter.

Vår samarbetspartner Tevella AB har ett stort sortiment av olika labbprodukter för lärare och elever, se www.tevella.fi.

Vår service från planering till förverkligande

Kemiklassens labbmiljö från förberedelseutrymmen till lager kan designas med OPPILab system.

OPPILab begränsar inte till några färdiga lösningar. Systemet ger en stor frihet för den som planerar och för användaren för att göra klassutrymmet trivsamt och effektivt och som samtidigt ger bra stöd för läraren och elevens inlärning. Våra experter hjälper gärna för att hitta en passande lösning just för er.

För arkitekter har vi Archicad-objekt, de finns i fliken Laboratorieplanering.

Vår helhetsservice innefattar också montering av produkterna. En professionell montering garanterar kunden ett välfungerande labb som är direkt redo för användning. VVS-installationerna bör alltid göras med erfarna montörer.