Otaniemen lukio

Vuorovaikutusta ja luonnontieteiden osaamisen kehittämistä

Yhdessä opettajien kanssa suunnitellut, käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat kalusteratkaisut, jotka huomioivat eri oppiaineiden tarpeet ja vaatimukset.

Otaniemen lukio on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä valtakunnallisen Jälki-kehittämistehtävän luonnontieteissä. Tavoitteena on mm. edistää luonnontieteen alojen korkeakoulu- ja työelämäyhteistyötä, tukea luonnontieteen ja tekniikan alojen kiinnostavuuden lisäämistä ja levittää hyviä käytänteitä ja malleja.

Koulun luonnontieteen oppimisympäristöihin valittiin korkealaatuiset, muunneltavat ja ergonomiset OppiLab®-kalusteet. Yhdessä opettajien kanssa suunniteltiin käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivat kalusteratkaisut, huomioiden eri oppiaineiden tarpeet ja vaatimukset.

Vetokaapit varustettiin automaattisella ilmastoinnin ohjauksella, mikä mahdollistaa kiinteistön tehokkaan energiansäästön ja vetokaapin turvallisen ja tarkoituksen mukaisen ilmanvaihdon.

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.