Hiltulanlahden koulu

Hiltulanlahden uusi koulu Kuopiossa on elinkaarihanke

Kuopion Hiltulanlahden kouluun art-monitoimitilojen ja ympäristöopin kiintokalusteet.

Elinkaarimallissa rakennuttaja vastaa sopimuksen mukaan ylläpito- ja käyttäjäpalveluista, yleensä palvelujakso on joitakin vuosikymmeniä. Visu Kaluste toimitti Hiltulanlahden kouluun art-monitoimitilojen ja ympäristöopin OppiLab®-kiintokalusteet. Tuotteet on suunniteltu kestämään kovaa kuormitusta: valmistamiemme kalusteiden runkotakuu on 30 vuotta, ja mm. laatikkomekanismeilla on elinikäinen takuu. Sen lisäksi olemme Visu Kalusteen asiakaslupauksen mukaisesti sitoutuneet palvelemaan asiakastamme pitkäjänteisesti: kalusteita on helppo muuttaa, muokata, lisätä ja uudistaa myös projektin jälkeen.

Hiltulanlahden kouluun tuli paljon erilaisia säilytyskalusteita: tarjotinkaappeja, siirtovaunuja, piirustuslaatikostoja, piirustusten kuivauskaappeja ja lasivitriinejä. Lisäksi pintakäsittelytilaan toimitettiin maalausvetokaappi ja ilmastoitu maalikaappi.

Polypropeeniset tarjottimet ja laatikot ovat kestäviä ja monikäyttöisiä Gratnells-tarjottimia. Laajaa värivalikoimaa voi hyödyntää esimerkiksi järjestämällä tavaroiden paikat värien mukaan. Tarjottimia voi siirrellä kalusteesta toiseen ja ne ovat myös siirtovaunujen kanssa yhteensopivia.

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.