Laminaarikaapit ja mikrobiologiset suojakaapit

Kun vaatimuksena on puhdas ja steriili ympäristö

Valikoimastamme löytyvät Lamsystems-suojakaapit on valmistettu eurooppalaisen standardin EN 12469 vaatimusten mukaisesti ja ne soveltuvat käytettäväksi monissa kohteissa, joissa tarvitaan käsiteltävien materiaalien ja käyttäjien eritasoista suojausta.

Laminaarikaappi

Soveltuu käytettäväksi ihmiselle vaarattomien tuotteiden käsittelyyn, missä halutaan suojata käsiteltävää tuotetta kontaminaatiolta.

II-luokan mikrobiologiset suojakaapit

II-luokan mikrobiologisissa suojakaapeissa voidaan työskennellä materiaalien kanssa, joiden biologinen vaaraluokitus on 1-3. Kaappi suojaa käsiteltävää materiaalia kontaminaatiolta sekä estää käyttäjää altistumasta käsiteltävälle materiaalille.

III-luokan mikrobiologiset suojakaapit

III-luokan mikrobiologisessa suojakaapissa voidaan käsitellä materiaaleja, joiden biologinen vaaraluokitus on 1-4. Kaappi on kaasutiivis ja eristää käsiteltävän näytteen. Se suojaa käyttäjää altistumiselta näytteelle sekä näytettä kontaminaatiolta.

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

visu@visu.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.