Mikä on VisuLab?

Innostavia ympäristöjä tieteelle ja tutkimukselle

VisuLab on yhdessä käyttäjien kanssa kehitetty laboratoriokalustemallisto, joka on suunniteltu kestämään korkeaa kuormitusta ja vaativia olosuhteita. Kalusteet ovat korkealaatuisia, muunneltavia, turvallisia, kestäviä ja tietenkin suomalaisia. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös puhdistettavuuteen ja ergonomiaan.

Kattava mallisto tarjoaa monipuoliset kalusteratkaisut erilaisiin laboratorio-, sairaala- ja tutkimuskohteisiin. Asiantuntemuksemme on käytössänne niin suurissa projektiluonteisissa hankkeissa kuin yksittäisissä kalustehankinnoissa.

Korkealaatuinen, kestävä ja kotimainen

VisuLab-laboratoriokalusteet valmistetaan alusta loppuun tehtaallamme Visuvedellä, Pirkanmaalla. Kalusteiden korkean laadun
takaa puu- ja metallityön ammattilaisten osaaminen, yrityksen nykytekniikkaa olevat koneet sekä vuosikymmenten vankka kokemus.

Kalusteiden päämateriaalit ovat korkealaatuisia, täysin kierrätettäviä ja sisäilmalle turvallisia. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, joka meidän kalusteillamme on vähintään 25-30 vuotta. VisuLab-malliston ominaisuuksista ja käyttämistämme materiaaleista voit lukea lisää kohdasta VisuLab-järjestelmä.

Monipuolinen valikoima tuotteita

Valikoimastamme löydät kiintokalusteiden lisäksi vetokaapit ja kohdepoistot, mikrobiologiset suojakaapit, vaatimusten mukaiset kemikaali- ja turvakaapit, RST-kalusteet sekä ergonomiset työtuolit. Vakiomalliston lisäksi toteutamme kalusteita myös asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Laaja tuote- ja materiaalivalikoimamme tarjoaa paljon vaihtoehtoja toimivaan ja yksilölliseen kalustamiseen.

Tarkemmat tiedot malliston eri tuotteista löydät Tuotteet-välilehdeltä.

Suunnittelu

Suunnittelupalvelumme lähtötiedoksi riittää usein arkkitehdin tai käyttäjän viitteelliset suunnitelmat/luettelot, joiden pohjalta suunnittelijamme laativat valmiit kalustesuunnitelmat. Suunnittelu tehdään tiiviissä yhteistyössä arkkitehdin ja käyttäjän edustajien kanssa, jolloin haluttu toiminnallisuus ja tilaratkaisut toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla.
Kokeneet asiantuntijamme osaavat suositella juuri sopivia ratkaisuja erityisvaatimukset ja käytännöllisyys huomioon ottaen.

Arkkitehtejä varten mallistosta on saatavana Archicad-objektit, ne löydät Suunnittelijoille-osiostamme.

Asennus

Kokonaispalveluumme kuuluu myös kalusteiden asennus. Ammattimaisesti tehty asennus takaa tilaajalle käyttövalmiit ja toimivat kalusteet. Kalusteet voidaan toimittaa LVIAS-esiasennettuina, mutta varsinaiset LVIAS-kytkennät on teetettävä alan asiantuntijoilla. Kalusteet voi tilata myös ilman asennusta, jolloin kuljetuspalvelumme toimittaa ne perille valmiiksi koottuina ja ajallaan.

Vastaamme mielellämme myös tuotteidemme huollosta koko elinkaaren ajan.

Tutustu tekemiimme VisuLab-toteutuksiin:

Tuotteet käyttötarpeiden mukaan

Lue lisää

Ota rohkeasti yhteyttä,
suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

+358 44 749 4940
visu@visukaluste.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.